Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Lina Tef Andrzej . Łukasz Ch (3209 niezalogowanych)
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KGGAP napisał:
Dokument elektroniczny nie wymaga potwierdzenia.. wiem to... nie martw sie... ale to nie zmienia faktu że pokazać można jedno a być może drugie... i nie zmieniłam zdania wobec Pana Jurka a podkreślam jeszcze raz że nie mam nic przeciwko WOŚP...

Nie mam nic przeciwko facebook'owi - tylko ten cholerny Zuckerberg.
Fajne te iphony - ale dobrze ze ten pieprzony Jobs zdechl-

Odzielam tworzywo od tworcy, mam swoje zdanie. Od dzis ja tu jestem idiota.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
KGGAP napisał:
TAK SOBIE TŁUMACZ!!!!!!!
NIe bede kogoś nazywać pedałem bo nie wiem czy nim jest a dwa żę to nie kulturalnie... Mówi się gej.. A do gejów nic nie mam więc też nie obrażam niech sobie żyją jak i inni ludzie.. A co kłopotów to będą moje kłopoty nie twoje więc czym sie przejmujesz.. Ja sie przynajmniej nie boję czegoś powiedzieć jak co nie którzy.. no ale...

Im mniej ludzie myślą, tym więcej mówią.

Monteskiusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
Dlatego przemilczę sprawę..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
MASAKRA
Phen mange, tasia porakirasam? So?
Aha i nie każdy cygan jest złodziejem czy żebrakiem. tak samo jak nie każdy cygan jest romskiego pochodzenia.. heh ... no ale.. co ja tam wiem..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
NIe bede kogoś nazywać pedałem bo nie wiem czy nim jest

za to wiesz ze ukradl pieniadze fundacji ,ba pieniadze ludzi co je dali na fundacje

jak ktos daje pieniadze fundacji to fundacja kupuje sprzet nie ludzie

idac twoim tokiem myslenia dajesz pieniadze zebrakom czyli utrzymujesz mafie handlujaca ludzmi i robiaca kaleki z dzieci

tak samo jak nie każdy cygan jest romskiego pochodzenia..
OOOOOOOOOOOOO a jakieg to pochodzenia moga byc cyganie
moze to kazdy Rom jest pochodzenia cyganskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
i widzisz jakbys sie uczyl to bys wiedziall e cygan moze byc grecki moze byc turecki, moze byc polski,,, tak samo jak np holender moze byc polskiego pochodzenia.. heh..
a co do
Phen mange, sale tu podzias romenyr?

troche zle to napisales...

Nie jestem Romka Polska jestem tylko Polka... Znam poprostu język i jak i wiele innych.. jak i ich kulturę i nie tylko.. no ale co ja tam wiem skończyłam tylko 2 klasy..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
"za to wiesz ze ukradl pieniadze fundacji ,ba pieniadze ludzi co je dali na fundacje

jak ktos daje pieniadze fundacji to fundacja kupuje sprzet nie ludzie"

a czy ktos powiedzial ze on je ukradl... ? ty wlasnie to powiedziales.. naucz sie czytac ze zrozumieniem... fundacja nie kupuje bo na to nie daje pieniedzy.. fundacja zamawia i odbiera a finansuja ludzie wiec ludzie kupuja..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
To poszukaj lepszego źródła niż translator bo tam romskiego nie znajdziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(KGGAP)
Początkujący
KGGAP napisał:
[quote]lubie sie kłocić widocznie taki mój urok hahah ... w necie jest ten jezyk tylko sobie go musis poszukac heh ale jesteś madry więc dasz sobie radę heh
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok